About Us

Bornammo is een mentor, spreker en mentor die individuen helpt bij het verbeteren van hun introductie- en relationele vaardigheden, zodat ze progressief effectief kunnen zijn. Ze bereikt deze resultaten door zich bij haar brede zakelijke betrokkenheid aan te sluiten bij een stichting voor improvisatie-uitvoering en de overtuiging dat iedereen met de juiste voorbereiding en oefening een steeds krachtigere communicator en pionier kan worden.

Ze praat over en biedt correspondentie, gezag, inspiratie en slimheid aan voor het bundelen van ontwerpers, van sociale verzekeringsdeskundigen tot financiers en ze begeleidt mensen bovendien in het openbaar. Ze heeft met klanten in heel Noord-Amerika en in Europa, Azië en Zuid-Amerika gewerkt.

Ze is voorzitter van het CT-onderdeel van de National Speakers Association (NSA) en Immediate Past President van de Southern CT-sectie van de American Society for Training and Development (ASTD-SCC).

Ze is ook een gevestigde persoon uit de World Class Indifference comedy satire-groep, die shows en workshops geeft in New York City en overal in Connecticut. Ze consolideert komediestrategieën in haar praten, voorbereiden en trainen, waarbij ze individuen helpt te bedenken hoe ze op hun tenen kunnen denken, fantasierijk kunnen zijn en zekerheid kunnen creëren.

Pinterest
LinkedIn
Share