5 slimme manieren om uw Amex-kaarten nu te gebruiken

We streven naar volledige transparantie in onze missie om de wereld slimmer, gelukkiger en rijker te maken. Aanbiedingen op The Ascent kunnen afkomstig zijn van onze partners – zo verdienen we geld – en we hebben niet alle beschikbare producten en aanbiedingen beoordeeld. Die transparantie voor u is de kern van onze redactionele integriteit, die niet wordt beïnvloed door compensatie. online de beste amex cards vinden

 

 

Met bonusbeloningen en bestedingskredieten zijn American Express-kaarten een geweldige optie voor dagelijkse uitgaven.

 

American Express verspilde geen tijd met het toevoegen van tijdelijke aanbiedingen aan zijn kaarten tijdens de begindagen van de COVID-19-pandemie, en is dat sindsdien blijven doen. Als u een American Express-kaart heeft, kunt u meer beloningen verdienen en tegoeden krijgen voor uw normale aankopen. Online de beste amex cards vinden is voordelig.

 

Dit zijn de slimste manieren om American Express-kaarten te gebruiken op basis van huidige aanbiedingen.

 

  1. Betaal voor streamingdiensten met The Platinum Card® van American Express

De Platinum Card® van American Express kan uw streamingkosten voor de rest van het jaar dekken. Deze kaart biedt tot $ 20 per maand aan tegoeden voor geselecteerde Amerikaanse streamingdiensten.


 

Tientallen streamingdiensten komen in aanmerking. Enkele van de meer populaire zijn Netflix, Disney +, Hulu en Spotify. Vind een volledige lijst op de American Express Retail Rewards-informatiepagina. Het aanbod is gestart in mei en loopt tot en met 31 december 2020.

 

  1. Betaal uw draadloze factuur met de American Express® Green Card of The Platinum Card® van American Express

Beide kaarten bieden een maandelijks bestedingskrediet voor de kosten van mobiele telefonie bij Amerikaanse providers, dus als je een van beide hebt, gebruik het dan voor je mobiele telefoonrekening. Het enige verschil in deze deal is hoeveel elke kaart biedt:

 

De American Express® Green Card biedt tot $ 10 per maand aan draadloze service.

De Platinum Card® van American Express biedt tot $ 20 per maand.

In aanmerking komende providers zijn onder meer AT&T, Sprint, T-Mobile en Verizon. Aangezien deze tegoeden voor draadloze service zijn, zijn ze niet van toepassing op andere soorten aankopen bij draadloze providers, zoals het kopen van hardware, reparaties of accessoires.

 

  1. Doe boodschappen met de American Express® Gold Card

De American Express® Gold Card heeft op dit moment geen tijdelijke aanbiedingen, maar dat komt grotendeels doordat de voordelen ervan al goed geschikt waren om te besteden tijdens de pandemie.

 

Voorbeeld: het verdient 4 punten per $ 1 bij Amerikaanse supermarkten, tot een bestedingslimiet van $ 25.000 per kalenderjaar. Zoveel bonuspunten is iets dat alleen de beste creditcards voor supermarkten bieden, en het maakt de American Express® Gold Card een natuurlijke keuze voor boodschappen.

 

Aangezien het bonustarief van toepassing is op Amerikaanse supermarkten, zijn bepaalde winkels die voedsel verkopen uitgesloten. Deze kaart levert geen extra punten op bij buurtwinkels, superstores, warenhuisclubs of gespecialiseerde markten.

 

  1. Zet restaurantuitgaven op de American Express® Gold Card of de Delta SkyMiles® Gold American Express Card

Twee American Express-kaarten bieden eersteklas deals voor dineren.

 

De American Express® Gold Card is goed voor boodschappen, maar biedt ook 4 punten per $ 1 op restaurantaankopen. Dat omvat afhalen en bezorgen, zodat u nog steeds bonuspunten kunt verdienen zonder sit-down dineren te vermijden. Creditcards vergelijken is handig.

 

Bovendien biedt het jaarlijkse dinertegoeden tot $ 10 per maand en $ 120 per jaar bij deelnemende restaurantpartners. Om dit voordeel te ontvangen is inschrijving vereist, dus meld u aan in het gedeelte Voordelen van uw online American Express-account.

 

Van 17 augustus tot en met 31 december 2020 verdient de Delta SkyMiles® Gold American Express Card 4 mijl per $ 1 aan restaurantaankopen, inclusief afhalen en bezorgen. U verdient dat bonustarief nadat u uw kaart heeft geregistreerd, wat u kunt doen op de pagina American Express Inschrijven en mijlen verdienen.

 

  1. Vul uw auto en ga uit eten met American Express Marriott-kaarten

American Express Marriott-kaarten zijn perfect voor gas- en eetkosten, dankzij een recent tijdelijk aanbod.

 

Grote besparingen voor American Express-kaarthouders

Aangezien American Express waardevolle deals heeft toegevoegd voor allerlei dagelijkse uitgaven, is het de moeite waard om de voordelen van uw American Express-kaart te bekijken om er zeker van te zijn dat u er nu het meeste uit haalt.

 

Onze creditcardexpert gebruikt deze card, en het zou je $ 1.148 (serieus) kunnen opleveren

Zolang u ze elke maand afbetaalt, zijn creditcards een goed idee voor slimme Amerikanen. Ze beschermen veel beter tegen fraude dan betaalpassen, helpen uw kredietscore te verhogen en kunnen elk jaar honderden (of duizenden!) Dollars aan beloningen in uw zak stoppen.

 

Maar met zoveel kaarten die er zijn, moet je verstandig kiezen. Deze kaart met de hoogste rating biedt de mogelijkheid om tot eind 2021 0% rente te betalen op aankopen, heeft enkele van de meest genereuze cashback-beloningen die we ooit hebben gezien (tot 5%!), En heeft op de een of andere manier nog steeds een jaarlijkse vergoeding van $ 0.

 

 

 

Pinterest
LinkedIn
Share