10 beste marihuanavoorraden om te kopen voor 2021

Zullen marihuanavoorraden eindelijk tot leven komen in 2021? Als dat zo is, kunnen deze 10 keuzes enkele van de beste investeringsopties zijn als we het nieuwe jaar ingaan.

 

Investeerders blijven wachten tot marihuanavoorraden tot leven komen.

 

In 2020 was de Prime Alternative Harvest Index, die veel van de grote wereldwijde cannabisbedrijven omvat, niet goed. Het is tot eind oktober met meer dan 37% gedaald, dus het is waarschijnlijk dat een voller herstel van de cannabisvoorraden zal moeten wachten tot 2021. Shell aandeel is verdeeld.

 

 

Investeerders in marihuana zijn gewend te wachten. De index begon op 18 december 2017, en afgezien van wat opwinding in september 2018 en het voorjaar van 2019, heeft het grotendeels geen resultaten opgeleverd voor beleggers.

 

Maar zou 2021 het jaar kunnen zijn?

 

Dat hangt af van wat er in Washington gebeurt. Als de federale overheid stappen onderneemt voor een bredere hervorming die verder gaat dan het legaliseren van cannabis, inclusief het aannemen van de SAFE Banking Act, kan het geld terugvloeien naar marihuanavoorraden. De SAFE Banking Act zou staatslegale cannabisbedrijven toestaan ​​om samen te werken met financiële instellingen – een stap die kleine bedrijven zou helpen. Aandelen kopen tips op de website

 

“Cannabisbedrijven zijn essentieel geacht tijdens deze pandemie”, zei Justin Strekal, politiek directeur van de Nationale Organisatie voor de Hervorming van Marihuana-wetten (NORML), in een verklaring. “Helaas vergroot het verbod op federaal niveau de problemen waarmee deze opkomende industrie wordt geconfronteerd. Vooral kleine cannabisbedrijven maken moeilijke economische tijden door en de toegang tot traditionele financiële instrumenten zal ervoor zorgen dat ze deze pandemie kunnen doorstaan.”

 

Andere katalysatoren kunnen ook helpen. Als de federale overheid bijvoorbeeld marihuana van de lijst met Schedule 1-medicijnen schrapt, of als ze sectie 280E van de IRS-belastingcode schrapt, zouden in de VS gevestigde cannabisvoorraden aanzienlijk hogere winsten en cashflow kunnen genereren.

 

Pinterest
LinkedIn
Share